Selskapsmeny kan også forhåndbestilles av mindre grupper, det må bestemmes en felles meny til alle
For reservasjoner over 8 personer eller flere må det forhåndsbestilles en felles meny
Det må bestemmes en felles meny til alle
Det er ikke mulig å kombinere mellom menyene
Dersom noen har allergier eller råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene for disse personene dersom dette er mulig
For grupper av opp til 24 personer kan bord bookes via vår online booking
For større reservasjoner ta kontakt med oss på post@coderestaurant.no
Appetizer
Serranoskinke & Løyrom: 325,-
Kaviar Oscietra, Blinis & pisket rømme: 525,-
Inneholder: f, hv, e ,m
5-RETTERS SELSKAPSMENY 1155,-
Standard Vinmeny 915,-
Oppgradert vinmeny 1215,-
Serranoskinke & Andeleverpaté
Andeleverpaté med trøffel, Aioli, madeirasirup & grillet brioche
Inneholder: e, hv, m, su
***
Haneskjell
Skorsonnerrot, petit Pois & blåskjellnage
Inneholder: bl, m, su
***
Breiflabb
Breiflabb med fennikel, bok choy & sjøkrepssaus
Inneholder: f, m, sk, su
***
Ytrefilet av Dåhjort
Pastinakkpuré, rødbeter, rosmarinvelouté & Pommes Anna
Inneholder: : m, su
***
Melkesjokoladesoufflé
Karamellsaus og vaniljeis
Inneholder: e, m
***
Petit Four
Inneholder: spør din servitør/ask your waitor
Legg til ost før dessert: 215,- per person
—
Appetizer
Serranoskinke & Løyrom: 325,-
Kaviar Oscietra, Blinis & pisket rømme: 525,-
Inneholder: f, hv, e ,m
Meny 2
4-retters Selskapsmeny 1025,-
standard Vinmeny 795,-
Oppgradert vinmeny 1115,-
Haneskjell
Skorsonnerrot, petit Pois & blåskjellnage
Inneholder: bl, m, su
***
Breiflabb
Breiflabb med fennikel, bok choy & sjøkrepssaus
Inneholder: f, m, sk, su
***
Ytrefilet av Dåhjort
Pastinakkpuré, rødbeter, rosmarinvelouté & Pommes Anna
Inneholder: : m, su
***
Melkesjokoladesoufflé
Karamellsaus og vaniljeis
Inneholder: e, m
***
Petit Four
Inneholder: spør din servitør/ask your waitor
Legg til ost før dessert: 215,- per person
—
Appetizer
Serranoskinke & Løyrom: 325,-
Kaviar Oscietra, Blinis & pisket rømme: 525,-
Inneholder: f, hv, e ,m
3-RETTERS SELSKAPSMENY 895,-
standard Vinmeny 635,-
Oppgradert vinmeny 915,-
Breiflabb
Breiflabb med fennikel, bok choy & sjøkrepssaus
Inneholder: f, m, sk, su
***
Ytrefilet av Dåhjort
Pastinakkpuré, rødbeter, rosmarinvelouté & Pommes Anna
Inneholder: : m, su
***
Melkesjokoladesoufflé
Karamellsaus og vaniljeis
Inneholder: e, m
***
Petit Four
Inneholder: spør din servitør/ask your waitor
Legg til ost før dessert: 215,- per person
—
For grupper av opp til 24 personer kan bord bookes via vår online booking
For større reservasjoner ta kontakt med oss på post@coderestaurant.no
—
*Forkortelser for allergener:
Bløtdyr=b Egg=e Fisk=f Hasselnøtter=ha Hvetemel=hv Mandler=ma Melk=m Pekannøtter=pe Pistasjenøtter=pi Rugmel=ru Selleri=se Sennep=s
Sesamfrø=ses Skalldyr=sk Soya=so Sulfit=su
Mange av rettene kan tilpasses dine behov. Husk og gi beskjed til din servitør ved eventuelle allergier
*Vi tar forbehold om at prisjustering samt små endringer kan forekomme*