Selskapsmeny kan også forhåndbestilles av mindre grupper, det må bestemmes en felles meny til alle
For reservasjoner over 8 personer eller flere må det forhåndsbestilles en felles meny
Det må bestemmes en felles meny til alle
Det er ikke mulig å kombinere mellom menyene
 Dersom noen har allergier eller råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene for disse personene dersom dette er mulig

For grupper av opp til 24 personer kan bord bookes via vår online booking
For større reservasjoner ta kontakt med oss på post@coderestaurant.no

Appetizer

Serranoskinke & Løyrom: 325,-
Kaviar Oscietra, Blinis & pisket rømme: 525,-

Inneholder: f, hv, e ,m


5-RETTERS SELSKAPSMENY 1185,-
Standard
Vinmeny 925,-
Oppgradert vinmeny 1225,-

Kamskjell & Blomkål
Stekt kamskjell, blomkålpuré & blåskjellskum
Inneholder: b, hv, m, su

***

Aspargesrisotto
Hasselnøtter & serranoskinke
Inneholder: ha, m, su

***

Gratinert Kveite
Nykål, jordskokk & smørsaus
Inneholder: f, ha, hv, m, su

***

Andebryst fra Vestfold
Gulrot, Shitake, skorsonnerrot, balsamicosjy & Nypotetpuré
Inneholder: : m, su

***

Jordbærsoufflé
Sjokoladechiboust, marinerte jordbær & jordbærsorbet
Inneholder: e, hv, m, su

***


Legg til ost før dessert: 215,- per person

Appetizer

Serranoskinke & Løyrom: 325,-
Kaviar Oscietra, Blinis & pisket rømme: 525,-

Inneholder: f, hv, e ,m

Meny 2
4-retters Selskapsmeny 1055,-
standard Vinmeny 805,-
Oppgradert vinmeny 1125,-

Aspargesrisotto
Hasselnøtter & serranoskinke
Inneholder: ha, m, su

***

Gratinert Kveite
Nykål, jordskokk & smørsaus
Inneholder: f, ha, hv, m, su

***

Andebryst fra Vestfold
Gulrot, Shitake, skorsonnerrot, balsamicosjy & Nypotetpuré
Inneholder: : m, su

***

Jordbærsoufflé
Sjokoladechiboust, marinerte jordbær & jordbærsorbet
Inneholder: e, hv, m, su

***


Legg til ost før dessert: 215,- per person

Appetizer

Serranoskinke & Løyrom: 325,-
Kaviar Oscietra, Blinis & pisket rømme: 525,-

Inneholder: f, hv, e ,m


3-RETTERS SELSKAPSMENY 925,-
standard
Vinmeny 645,-
Oppgradert vinmeny 915,-

Gratinert Kveite
Nykål, jordskokk & smørsaus
Inneholder: f, ha, hv, m, su

***

Ytrefilet av Dåhjort
Pastinakkpuré, rødbeter, rosmarinvelouté & Pommes Anna
Inneholder: : m, su

***

Jordbærsoufflé
Sjokoladechiboust, marinerte jordbær & jordbærsorbet
Inneholder: e, hv, m, su

***


Legg til ost før dessert: 215,- per person

For grupper av opp til 24 personer kan bord bookes via vår online booking
For større reservasjoner ta kontakt med oss på post@coderestaurant.no

*Forkortelser for allergener
 Bløtdyr=b  Egg=e  Fisk=f  Gluten=gl  Hasselnøtter=ha  Hvetemel=hv  Mandler=ma  Melk=m  Pekannøtter=pe Peanøtter=pea  Pistasjenøtter=pi  Rugmel=ru  Selleri=se  Sennep=s   Sesamfrø=ses  Skalldyr=sk  Soya=so  Sulfit=su  Valnøtter=va
Mange av rettene kan tilpasses dine behov.
Husk og gi beskjed til din servitør ved eventuelle allergier

*Vi tar forbehold om at prisjustering samt små endringer kan forekomme*