Selskapsmeny kan også forhåndbestilles av mindre grupper, det må bestemmes en felles meny til alle
For reservasjoner over 8 personer eller flere må det forhåndsbestilles en felles meny
Det må bestemmes en felles meny til alle
Det er ikke mulig å kombinere mellom menyene
 Dersom noen har allergier eller råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene for disse personene dersom dette er mulig

For grupper av opp til 24 personer kan bord bookes via vår online booking
For større reservasjoner ta kontakt med oss på post@coderestaurant.no

Appetizer

Serranoskinke & Løyrom: 295,-
Inneholder: f, hv ,m


5-RETTERS SELSKAPSMENY 1095,-
Vinmeny 5 glass 905,-
Oppgradert vinmeny 5 glass 1205,-

Villkveite
Syltet rødløk, kremet kantarell
Inneholder: f, m, su

***

Stekt Kamskjell
Spisskål, Eple & Blåskjellsaus
 Inneholder: b, m, su

***

Stekt Breiflabb
Petit Pois, tomat, skalldyrsaus
Inneholder: f, m, su

***

Dåhjort
Pastinakk, saltbakt selleri, glasert pære, beter, Pommes purée & balsamicosjy
Inneholder: : m, se, su

***

Hasselnøttsufflé
Karamellsaus & krokanis
Inneholder: e, ha, m

***

Petit Four
Inneholder: spør din servitør/ask your waitor



Legg til ost før dessert: 215,- per person

Appetizer

Serranoskinke & Løyrom: 295,-
Inneholder: f, hv ,m

Meny 2
4-retters Selskapsmeny 995,-
Vinmeny 4 glass 785,-
Oppgradert vinmeny 4 glass 1105,-

Villkveite
Syltet rødløk, kremet kantarell
Inneholder: f, m, su

***

Stekt Breiflabb
Petit Pois, tomat, skalldyrsaus
Inneholder: f, m, su

***

Dåhjort
Pastinakk, saltbakt selleri, glasert pære, beter, Pommes purée & balsamicosjy
Inneholder: : m, se, su

***

Hasselnøttsufflé
Karamellsaus & krokanis
Inneholder: e, ha, m

***

Petit Four
Inneholder: spør din servitør/ask your waitor


Legg til ost før dessert: 215,- per person

Appetizer

Serranoskinke & Løyrom: 295,-
Inneholder: f, hv ,m


3-RETTERS SELSKAPSMENY 895,-
Vinmeny 3 glass 625,-
Oppgradert vinmeny 3 glass 905,-

Villkveite
Syltet rødløk, kremet kantarell
Inneholder: f, m, su

***

Dåhjort
Pastinakk, saltbakt selleri, glasert pære, beter, Pommes purée & balsamicosjy
Inneholder: : m, se, su

***

Hasselnøttsufflé
Karamellsaus & krokanis
Inneholder: e, ha, m

***

Petit Four
Inneholder: spør din servitør/ask your waitor


Legg til ost før dessert: 215,- per person

For grupper av opp til 24 personer kan bord bookes via vår online booking
For større reservasjoner ta kontakt med oss på post@coderestaurant.no

*Forkortelser for allergener:
Bløtdyr=b Egg=e Fisk=f Hasselnøtter=ha Hvetemel=hv Mandler=ma Melk=m Pekannøtter=pe Pistasjenøtter=pi Rugmel=ru Selleri=se Sennep=s
Sesamfrø=ses Skalldyr=sk Soya=so Sulfit=su
Mange av rettene kan tilpasses dine behov. Husk og gi beskjed til din servitør ved eventuelle allergier

*Vi tar forbehold om at prisjustering samt små endringer kan forekomme*